Flyttstädning Stockholm

Bostad:

När man flyttar från en bostad brukar det krävas att en flyttstädning utförs. Om man anlitar en städfirma kan man vara säker på att arbetet blir gjort noggrant, och om man skulle vara missnöjd med deras insats är man garanterad en extra städning. Om man söker efter en firma som utför flyttstädning i Stockholm så har man kommit rätt!

Hur utförs flyttstädningen?

Hos oss sker städningen grundligt och effektivt. Vi är noga med att bara använda oss av produkter vi känner tillit för och som är miljömärkta eller har låg miljöpåverkan. Vi erbjuder både flyttstädning och andra tjänster till bra priser och städningen sker i enighet med en checklista, då den ingår i rengöringsmallen. Detta är för att kunden på ett konkret plan kan se vilka insatser och vilken rengöring som gjorts. Flyttstädningen utförs i samtliga rum, ytor och utrymmen i bostaden.

Var jobbar ni?

Vi har stor vana av flyttstädning när det kommer till både lägenheter och hus. Företaget är beläget i Stockholm men utför även flyttstädning i Södertälje. Om du bor någon annanstans och vill anlita oss, vänligen kontakta oss innan du gör en beställning.

Vad kostar flyttstädning?

Innan man anlitar en firma kan det vara av intresse att få svar på frågan vad flyttstädning kostar; Om man undrar över priser eller vill ha en offert för flyttstädning kan man kontakta oss! Anledningen till att det är bäst att kontakta oss för att få frågan besvarad beror på att det är många olika faktorer som spelar in i priset, till exempel storleken på bostaden, antal rum, hur mycket som behöver städas och rengöras och hur lång tid det förväntas ta.

Akut flyttstädning i Stockholm

Om du letar efter akut flyttstädning i Stockholm finns vi här för dig! Vi är vana vid alla olika typer av flyttstädning och rengöring av alla tänkbara ytor och material. Det kan ibland vara svårt att få tag i en bra tid för flyttstädning, särskilt i Stockholm innerstad, och det är inte sällan det är helt fullbokat när man väl behöver en tid. Av det skälet erbjuder vi akut flyttstädning och har visionen att alltid kunna finnas tillgängliga för våra kunder när det behövs, oavsett när och var det är.

Akut flyttstädning pris i Stockholm

Om du vill beställa flyttstädning i Stockholm av oss är det snabbaste sättet att göra det genom att fylla i formuläret på denna sidan. Om du undrar vilket pris som gäller för akut flyttstädning i Stockholm hos oss kan du kolla på vår sida för priser eller kontakta oss via telefon. Vi ser alltid till att ha bra priser för våra kunder och då det går att använda sig av RUT-avdrag vid anlitande av oss betyder det att du enbart behöver betala 50 procent av originalkostnaden. Detta gör att tjänsterna blir billigare för dig att anlita och använda. Om du letar efter billig akut flyttstädning i Stockholm är du välkommen att anlita oss!

Hur bokar jag akut flyttstädning i Stockholm?

Om du vill boka en tid för akut flyttstädning kan du snabbt och enkelt fylla i formuläret på vår hemsida. Allt vi behöver veta är dina personuppgifter, vilken bostad det är som ska rengöras, datum som gäller, antal rum och övriga önskemål. Vi erbjuder även städning av garage och källare, avfrostning av frys, städning av inglasad balkong och kan även göra andra typer av städning och rengöring om önskemålen finns. Att göra en beställning via formuläret tar omkring 60 sekunder. Du kan även nå oss på telefon på nummer 08 55 925 393. Om du har frågor eller undrar någonting är du alltid välkommen att kontakta oss!

Vi beräknar den exakta kostnaden för flyttstädning direkt

Ta reda på hur mycket det kostar

Eventuella frågor? Ring oss 08-630 07 24

  • info@justmopp.se

  • Justmopp i Sverige AB

    Klippgatan 2 171 47 Solna