Vad ingår

Vad ingår i flyttstädning

Det finns många anledningar till att anlita en städfirma och använda sig av städtjänster. Hos oss finner du ett stort antal olika tjänster med ett brett innehåll, för att på så sätt kunna tillfredsställa de behoven som finns när det kommer till städning i Stockholm. Vi städar både i lägenheter och hus hos privatpersoner och i kontor hos företag.

Några exempel på tjänster vi erbjuder är städning av kontor, rengöring av fönster, tvätt och städning efter reparation. Här nedan kommer en kort beskrivning av vilken sorts städning och rengöring som görs i olika rum:

Städning av bostadsrum

Damm som är synligt avlägsnas i rummet och i skymda utrymmen såsom bakom element och möbler. Fönsterglasen tvättas på både insidan och utsidan. Våttorkning sker på alla ställen där materialet och ytan tillåter, till exempel på fria persienner, interiörer och inredning, garderober och golv.

Städning av kök

Rengöring görs på öppna ytor som bänkar och kakel, samt på inbyggda möbler såsom skåp, spis, köksfläkt och ugn. Våttorkning sker på möbler, golv, lister, trösklar. Rengöring sker även bakom spisen och bredvid kyl och frys om behovet finns. Ibland monteras taklampan ner för att dammas av. Lösa föremål som ingår i inredningen rengörs, såsom skärbrädor som är placerade i en köksbänk. Köksskåp rengörs både på in- och utsida samt på ovansidan om de inte går ända upp till taket. Även fönster rengörs på insidan och utsidan samt runt om.

Kyl och frys rengörs också, detta förutsätter dock att dessa är avfrostade. Det finns möjlighet att beställa till avfrostning för en extra kostnad.

Städning av tvättstuga

Tvättmaskinen, torktumlaren och torkskåpet rengörs fullständigt och blir avtorkade. Avlopp och luftventiler rengörs.Förvaringsutrymmen våttorkas.

Städning av badrum och toaletter

Skåp, speglar, kaklade ytor och dörrar rengörs. Golvbrunnar rensas och gallret rengörs. Badkar avkalkas vid behov och toaletten och handfatet rengörs fullständigt. Våttorkning utförs på golvet och tak och väggar dammtorkas eller blir våttorkade.

Flyttstädning i Stockholm

Vår verksamhet är belägen i Stockholm och omkringvarande områden, såsom Vaxholm. Vi har fokuserat mycket på att erbjuda billig flyttstädning i Stockholm och ser alltid till att priset för flyttstädning är på en så låg nivå som möjligt samtidigt som vi inte kompromissar med kvaliteten. Med andra ord har vi flera olika saker vi anser vara viktiga och har valt att optimera vår verksamhet efter.

Om du letar efter flyttstäd i Stockholm går det enkelt och snabbt att anlita oss. På bara 60 sekunder kan du fylla i ett formulär och boka in oss för att städa hos just dig eller ditt företag. Vi ser alltid till att finnas tillgängliga på även telefon om det skulle föredras och går att nås på nummer 08 630 07 24. Du kan även nå oss via e-post på info@justmopp.se.

Flyttstädning pris i Stockholm

Vi på Justmopp AB anser att det är viktigt att utföra ett bra jobb för att på så sätt alltid få nöjda kunder. Vi ser också till att alltid hålla priserna låga för att göra våra tjänster tillgängliga för så många som möjligt. Detta görs bland annat genom möjlighet att använda sig av RUT-avdrag vid anlitande av oss, då RUT-avdraget gör det möjligt för dig som kund att dra av 50 procent av kostnaden på tjänsten.

Våra priser finns i olika kategorier och har skapats efter storleken på ytan som ska rengöras. För flyttstädning i Stockholm ligger priset hos oss mellan 1 200:- och 3 550:-. En yta som är mellan 0-49m² kostar 2 400:- totalt, före RUT-avdraget, och du betalar 1 200:-. Om ytan är mellan 160-169m² ligger totalkostnaden på 7 100:- och du betalar 3 550:- efter att RUT-avdraget har gjorts. Flyttstädningen, och även akut flyttstädning, hos oss har alltid ett lågt pris.

Vi beräknar den exakta kostnaden för flyttstädning direkt

Ta reda på hur mycket det kostar

Eventuella frågor? Ring oss 08-630 07 24

  • info@justmopp.se

  • Justmopp i Sverige AB

    Klippgatan 2 171 47 Solna