Städfirma

Om oss

flyttstädning stockholm

För vara ett företag som erbjuder en tjänst med hög kvalitet genom hela organisationen så har vi höga krav på arbetsmiljön våra medarbetare arbetar i, samt deras prestation. De som representerar oss på plats och utför städningen har alltid genomgått en intern utbildning som inkluderar både teori och praktik. Dessutom behärskar det svenska språket väl. Som villkor för att arbeta hos oss, skall vår personal studera svenska vid sidan om arbetet, detta för att förbättra deras integration i samhället, och kvaliteten på kommunikationen med dig som kund. Vår rekryteringsprocess sker med noggranna urval för att hålla vår höga standard. Vi ser till att städningen utförs med den bästa utrustningen som dessutom till den mån det är möjligt är miljömärkta. Vår utrustning är anpassad för att säkert kunna utföra flyttstädningar i både lägenheter, hus och kontor i hela Stockholm.

Vilka tjänster finns och vad är kostnaden?

Tack vare vårt breda utbud av tjänster så kan vi uppnå vår eftersträvan att erbjuda kunden alla tjänster som kan behövas omkring och i bostaden. Detta kan vara fönsterrengöring, reparationer, kemtvätt men även städning av kontor. Tack vare att vi har en hög konkurrenskraft på marknaden kan vi hålla våra priser låga, samtidigt som vi gör en bra omsättning. Självklart innehar vi som företag F-skattesedel vilket innebär för dig som kund att du kan tillämpa RUT-avdrag på alla tjänster.

Miljö

Ekologi och miljö

Då vi utför många städningar varje vecka så har vårt arbete en möjligt stor påverkan på miljön. För att tillgodose detta på bästa sätt, tar vi vårt ansvar och använder endast utrustning som uppfyller kraven för hög miljösäkerhet. Våra rengöringsmedel har den lägsta miljöpåverkan på marknaden och vi doserar noggrant rätt för att inte överanvända produkten. Vi våra tvätt-tjänster används maskiner med låg energiförbrukning

Flyttstädning Stockholm

Är du i tankar på att flytta och i behov av en ordentlig genomförd flyttstädning i Stockholm? Vi hjälper dig som inte kan eller har tid eller möjlighet att genomföra en flyttstädning själv.

Vid flytt — städar vi!

Det går att rabbla många positiva anledningar med att anlita en professionell flyttstädningsfirma när det är dags för dig att flytta. Du kan lämna en nystädad, ren och fräsch bostad bakom dig med gott samvete utan att ha den där tidspressen på dig. Du sparar tid och kan helt och hållet rikta in dig på att komma på plats i din nya bostad.

Som sagt, anledningarna är många, tex genom att anlita oss för en flyttstädning i Stockholm ser du till att minska risken för en eventuell tvist om utförd städning med hyresgästenen som ska flytta in efter dig. Vi besiktigar resultatet med dig och du godkänner när du känner dig nöjd, allt detta om du väljer att anlita oss. Vi ser till att minimera risken för en långdragen och tidskrävande städtvist.

Anlita någon med erfarenhet av flyttstädning i Stockholm

Vi garanterar dig expertis genom flyttstäd i Stockholm. Genom att ha arbetat med många kunder känner vi till staden noga. Alla rummen blir noggrant rena. Badrum, Vardagsrum, Kök, Sovrum, Hall you name it. Det finns ingenting att tveka över. Så boka en tid med oss idag så ser vi till att du får en säker och felfri flyttstädning.

Om du är ute efter flyttstädning pris stockholm så har du definitivt kommit rätt. Till markanslåga priser ser vi till att utföra ett effektivt och så bra jobb som möjligt. Vi strävar alltid efter att bli bättre och för att expandera i Stockholm. Behöver du hjälp så tveka inte att höra av dig till oss. Vi gör flyttstädning till en enkel uppgift. Vi hörs!

Vi beräknar den exakta kostnaden för flyttstädning direkt

Ta reda på hur mycket det kostar

Eventuella frågor? Ring oss 08-630 07 24

  • info@justmopp.se

  • Justmopp i Sverige AB

    Klippgatan 2 171 47 Solna