Alla hjärtans dag – och allt därtill

Februari må vara en mörk och kall månad, men hur bra passar det inte då med en dag att sprida kärlek på! Kanske just därför är detta en av mina favoritdagar. Det är ingen officiell helgdag, men lika bra det, för då får man chansen att tillbringa dagen med sina kära kollegor (om man har dem kära lika mycket som jag!).
Resten av dagen spenderas SJÄLVKLART med mannen, och eftersom detta är en av mina speciella dagar på året, så styr jag alltid upp en oslagbar dejt för att fira vår kärlek.

Flyttstädning Stockholm online bokning här

Dröm-dejten

Alla har olika preferenser på vad som är romtantiskt eller inte. Vissa gillar gåvor, andra fina komplimanger. Jag vet numera att min man gillar bekräftelse och tid tillsammans, men för dig som inte vet, så är detta de olika sätten vi människor uppfattar kärlek:

  • Bekräftelse
  • Tid tillsammans
  • Gåvor
  • Tjänster
  • Fysisk beröring

Dessa kallas de fem kärleksspråken, och du kan läsa otroligt mycket om detta – det finns en hel bok!
Men det viktiga för alla hjärtans dag är att du vet hur du ska få din partner att känna sig speciell.

Precis som jag nämnde, gillar mannen bekräftelse och kvalitetstid tillsammans. Så detta är precis vad jag gör för honom. Jag skriver till och med ett litet kärleksbrev varje år för att sätta mina härliga komplimanger om honom ner på papper. Då kan han kika på det när han vill! Genom att styra upp kvällen med god middag och annat mys, så får vi verkligen en kvalitetstid som vi förtjänar – och han känner sig mer älskad än någonsin!

Flyttstädning i Stockholm

Varför alla hjärtans dag

Denna dag är tillfället att ta i akt för att verkligen upplysa din partner vad som är så fantastiskt med denne. Självklart kan vi konstatera att detta kan man göra vilken dag som helst, men i våra hektiska vardagsliv så glömmer man faktiskt bort detta. Har du något som du velat säga eller ge till din partner, men det inte funnit några speciella tillfällen, då kan detta vara ett bra ögonblick.  Visserligen har jag inte helt koll på statistiken när det gäller förlovningar på Alla hjärtans dag, men logiskt sett så lär det ju vara en höjdare.  Skickar härmed ut massa kärlek till alla och glöm inte bort att visa uppskattning till dem ni älskar precis varje dag!

Vi beräknar den exakta kostnaden för flyttstädning direkt

Ta reda på hur mycket det kostar

Eventuella frågor? Ring oss 08-630 07 24

  • info@justmopp.se

  • Justmopp i Sverige AB

    Klippgatan 2 171 47 Solna