De fem bästa flyttstädföretagen i Stockholm

Flyttstädning är viktigt. Det måste bli rent när du flyttar. Jag har relativt mycket erfarenhet av flytt eftersom jag har flyttat några gånger bara senaste året. Jag har även kollat runt bland vänner och bekanta för att göra denna lista. Vad är då viktigt när man letar efter flyttstädningsföretag? Well, att det fyller sitt syfte, det vill säga gör rent är A och O.

Därefter har jag tagit hänsyn till priser, bra service, information och tydlighet. Säkerhet kan också vara en aspekt och att ett företag känns seriöst. Det känns som att det finns en del oseriösa företag där ute inom flyttbranschen. Ditt hem är viktigt och att lämna sin lägenhet i bra skick till nästa som flyttar in känns riktigt bra. När man flyttar är det som att man lämnar ett kapitel i sitt liv och varför inte göra det med bravur?

1. Flyttstädning i Stockholm är klar etta. Jag använde dem för att städa ur min förra lägenhet. Jag blev tipsad av dem av min mäklare och det var verkligen ett tips guld värt. De rekommenderas även av Mäklarsamfundet vilket såklart är ett stort plus. Känns överhuvudtaget som ett seriöst företag att lita på.

Anledningarna? Här kommer fem punkter varför Flyttstädning i Stockholm är det bästa företaget för flytt-städ i Stockholmsområdet.

1. Att det blev rent. Vilket givetvis är det viktigaste. Städningen var super och det fanns absolut ingenting att klaga på efteråt. Kändes väldigt noggranna och tog sin städning på allvar. Det märktes att det fanns erfarenhet och professionalism inom företag. Servicen var även effektiv.

2. Trevlig bemötande. Servicen från företaget från första kontakt till att ha betalat fakturan var fläckfri. Flyttstädning i Stockholm var helt enkelt väldigt lätta att ha göra med. Från början fick man en kontaktperson på företaget som hjälpte dig under hela processen. Kändes mycket tryggt.

3. Prisvärt och utan dolda kostnader. Det finns billigare företag som sysslar med flyttstädning men det är värt att betala det lilla extra för att använda Flyttstädning i Stockholm. Det finns också företag som tar ut mer i arvode men som inte fungerar lika bra.

4. Överskådlig och bra hemsida med all information du behöver. Underlättar definitivt för att få en idé redan innan vad företaget har att erbjuda. På så sätt är du redan informerad innan. Dessutom inga dolda kostnader. Allt tydligt och klart på hemsidan med en lista på exakt vad allting kostar och vad som utförs. Super! Jag gillar också att de har en blogg där de delar med sig av bra städtips, exempelvis hur du håller ordningen i köket. Det känns modernt.

5. Att man kan göra tillägg. Mycket ingår i städningen men dessutom kan du lägga till saker som du kanske inte orkar med att göra själv. Det kan vara allt från att frosta av frysen, lösa stopp i diskhon eller städning av garage eller förrådsutrymme. Dessa tillägg kan göras till en relativt liten summa.

Flyttstädning i Stockholm - stockholm städgruppen ab

Vad hade kunnat vara bättre

Flyttstädning i Stockholm skulle kunna utöka sin service till att inkludera även hjälp med flytt. Det skulle vara smidigt att bara ha kontakt med ett enda företag. Dock kan det finnas en poäng med att bara fokusera på en sak, att de är specialiserade på sin grej.

2. Hemmiljö. Ett mindre företag än ettan vilket inte behöver vara negativt på grund av den personliga kontakten. Känns personligt. Är även ett miljömärkt företag. De har dock en ganska dålig hemsida som skulle behöva uppdateras.

3. Rent hem. De har en nöjd-kund-garanti vilket jag tycker är positivt. De jobbar även mycket med säkerhet med ett slags nyckelsystem. En vän till mig hade använt sig av Rent hem och hade bara bra saker att säga.

4. Flyttstädning08. Har fast pris inom Stockholmsområdet och är ekonomiska. Inte det absolut bästa företaget men bra om man letar efter ett mer ekonomiskt alternativ. Har en bra hemsida med flytt-tips och så vidare. Verkar vara ett bra, personligt och trevligt företag.

5. Cama Service. Erbjuder både flytt-städ, magasinering, fönsterputs och flytthjälp vilket är bra. Det är bra med företag som har flera tjänster. Jag har dock bara erfarenhet av deras flytt-städ och den var helt okej. Är också noga med att använda miljömärkta rengöringsmedel.

Vi beräknar den exakta kostnaden för flyttstädning direkt

Ta reda på hur mycket det kostar

Eventuella frågor? Ring oss 08-630 07 24

  • info@justmopp.se

  • Justmopp i Sverige AB

    Klippgatan 2 171 47 Solna