Djungeln av städfirmor i Stockholm – här är de 5 bästa

Ett städat hem är mer eller mindre viktigt för en Stockholmsbo beroende på vem du pratar med. Men något kan vi alla vara överens om, de som lever i ett rent hem, lever ett hälsosammare liv. Det stadigt ökande utbudet av diverse städfirmor, är onekligen beviset på att efterfrågan efter hjälp på detta område ökar – och med all rätt. Fler och fler inser vardagslyxen detta innebär, och att det faktiskt är värt att lägga lite extra pengar på det!

Särskilt när det gäller flyttstädning så kan detta vara en del av flyttprojektet man verkligen behöver hjälp med. Aldrig använt städfirma förut? Eftersom jag med olika erfarenheter testat på lite olika firmor, så kommer jag med hjälp av min egen erfarenhet, och det jag hört från arbetskamrater och bekanta, ge er en snabb guide vem ni kan vända er till. Ska man faktiskt låta någon främmande person ta sig in i sitt hem, är det viktigt att veta att de är pålitliga och professionella!

Flyttstädning i Stockholm checklista här.

JustMopp.se

Först på min lista måste jag rekommendera justmopp.se, firman jag har vänt mig till vid min senaste flytt. Egentligen var det inget fel på de andra firmorna jag använde mig av tidigare, men efter att jag fick justmopp rekommenderat av en kollega på jobbet, så testade jag på deras tjänst. Förutom min kollegas ord som jag litar på, har de även bra omdömen från Mäklarsamfundet, som självklart även väger tungt i min egen bedömning. De är helt klart en seriös aktör på marknaden. Så varför har jag valt just Justmopp.se på min första plats?

  • Proffsig kommunikation. Med en del mardrömsupplevelser kan bra kundservice inte underskattas. Ett bra kundbemötande kan lösa alla problem som uppstår. Och alla kan möta oväntade situationer eller problem. Det avgörande är slutligen hur man hanterar dem. Redan från första kontakten så kände jag att det klickade. Det var lätta att ha att göra med och det kändes tryggt under hela processen. En stor eloge till dem som sköter kundkontakten!
  • Kanske självklart och fundamentalt – men ändå viktigt att nämna. Det blev rent. Det värsta som finns är när man vid slutkontrollen av städningen upptäcker missar som måste åtgärdas med ”garantin” som nästan alla aktörer på marknaden idag erbjuder. Med Justmopp.se kommer förhoppningsvis ingen ”garanti” ens behövas, men, givetvis är det tryggt att ha!
  • Inga dolda kostnader och bra pris. Inga lurendrejerier med andra ord. Detta kan inkluderas lite i deras kundkommunikation, men allt är väldigt tydligt och översiktligt. Du missleds inte till att beställa produkter du inte avsett, och du får precis det du behöver till ett bra fast pris. Det finns billigare firmor, men tänk på att tid är pengar också. Justmopp.se har hittat balansen där de ger valuta för sina pengar!

Hemstädning i Stockholm

Rent hem

Precis som andra firmor har de en garanti på att du kommer bli nöjd. Perfekt, tänker du! Ja, denna funkar alltid och uppskattas. De har bra, fungerande rutiner på nyckelöverlämning med mera, som gör att de tydligt visar sin gedigna erfarenhet! Jag har inte använt dem själv, men bara hört bra saker.

Hemmiljö

Hemmiljö är en liten aktör på marknaden som är värd att nämnas. Trots sin lilla verksamhet gör de bra ifrån sig och får bra omdömen och ”word of mouth” runtomkring sig. Ett nära, personligt bolag som dessutom är miljömärkt. Hemsidan skulle dock kunna utvecklas vidare. Men tummen upp ändå!

Cama Service

Erbjuder en mängd olika relaterade tjänster, vilket självklart är en fördel om man ska anlita någon att göra hela projektet åt en. Med tjänster som magasinering, flytthjälp, fönsterputs och flyttstäd så är den hjälpen du behöver bara några klick bort. Jag har använt mig av deras flyttstädning en gång vilket fungerade helt utan anmärkningar. De använder även också endast miljömärkta produkter – bonus!

Flyttstädning

En annan aktör på denna kryllande marknad som ger dig sina tjänster till fast pris. Översiktligt, bra, tydligt. Ingen förvirring med andra ord, vilket är det sista du behöver när du ska göra ditt val. De har billiga priser, vilket gör dem värda att ha i åtanke, även fast de inte har övriga rutiner och service-tänk spikat på plats ännu. Hemsidan inkluderar praktiska flyttips som kan komma väl tillhanda.

Vi beräknar den exakta kostnaden för flyttstädning direkt

Ta reda på hur mycket det kostar

Eventuella frågor? Ring oss 08-630 07 24

  • info@justmopp.se

  • Justmopp i Sverige AB

    Klippgatan 2 171 47 Solna