Husdjur och hushåll, lika med omöjligt

Jag älskar husdjur, och det gör säkert du också! De kan komplettera en familj bättre än något annat, och bjuda på eviga skratt, kramar och roliga stunder. En van djurägare är nog van vid att svepa en dammsugare i hela hemmet flera gånger i veckan. Det kommer liksom på köpet. Katt- och hundhår kan verka omöjliga att få kontroll över. De är som en oändlig produktion av nedsmutsning. Men – vi allakan ju vara överens om att det är värt det. Frågan är bara hur man ska hantera det på bästa sätt! Här kommer några enkla och smidiga tips från mig:

Checklista flyttstädning i Stockholm här

Textilier

Djurhår kan nästan klistra fast sig i lakan, textilier och möbler. För att enkelt och snabbt få bort dem, trä en gummihandske över handen, fukta den och dra den över ytorna. Håren kommer snabbt fastna på handsken! Skölj sedan bort håret när handsken är ”full” och gör om på nytt.

Möbler och liknande

Den statiska laddningen som liksom limmar fast håren är en utmaning. Använd möbelpolish eller antistatisk sprej innan du sveper över ytan med en bomullstrasa. Håren fångas upp och slutar cirkulera. Dessutom kanske håren inte fastnar på ett tag igen!

Dammsugare för djurhår

En välsignelse för alla djurägare – robotdammsugaren. Unna dig konstanta dammsugningar och skaffa dig en specialanpassad dammsugare av djurhår!

Pris flyttstädning Stockholm här

Håriga kläder

Redo för utekvällen men du märker att du är helt täckt i hund- eller katthår? Ingen newsflash över den upptäckten… Har du slut på klädrullar? Använd helt enkelt vanlig tejp som du rullar ett varv runt handen och liksom ”baddar” kläderna med. Lika effektivt som en klädrulle och du kan rotera till den tomma, klistriga ytan runt handen.

Ett hälsosamt hem

Du bryr dig inte så mycket om håren? Glöm inte att samlade hår faktiskt innehåller mycket damm och allergener. Håll hemmet rent och städa regelbundet för allas bästa!

Vi beräknar den exakta kostnaden för flyttstädning direkt

Ta reda på hur mycket det kostar

Eventuella frågor? Ring oss 08-630 07 24

  • info@justmopp.se

  • Justmopp i Sverige AB

    Klippgatan 2 171 47 Solna