Inred ditt vardagsrum

Är vardagsrummet det viktigaste rummet i ett hem? Ja, jag tror det. I vardagsrummet tillbringar man mycket tid. Det är en plats där man vill trivas och också kunna bjuda hem folk utan att skämmas. För inte så längesen bestämde jag mig för att göra om mitt vardagsrum. Jag köpte nya möbler, en matta, lampor och andra inredningsprylar.

Flyttstädning i Stockholm justmopp priser

Jag valde också att lägga en del energi på väggarna — det vill säga jag valde tavlor med omsorg. Jag är faktiskt väldigt nöjd hur mitt vardagsrum blev och jag gillar numera verkligen att hänga där. Faktum är att rummet nästan har ersatt mitt kök också – jag gör allt i mitt vardagsrum – äter, tittar på teve, umgås, spelar spel med mera. Mysfaktorn är hög! Så, om ni också är sugna på att göra om ert vardagsrum eller bara få in mer mys – här kommer några tips till att inreda ditt vardagsrum.

1. Soffan är det centrala. Det är ett måste att ha en bekväm soffa där det får plats minst tre personer. Det här beror givetvis på hur stort ditt vardagsrum men jag tänker mig ett normal-stort där man kan få plats med hörnsoffa eller en tresitssoffa. Investera i en bra och bekväm soffa. Jag tycker att soffan är det som får kosta mest i ett vardagsrum.

2. Blanda med second hand-prylar. Att ha ett vardagsrum som ser att komma direkt från en Mio- eller Ikea-katalog känns no-no. Lättast är att köpa de stora möblerna på varuhusen och blanda upp med second hand (typ lampor, tavelramar, prydnadssaker etc).

3. Belysning är A och O. Satsa på många små lampor i olika höjder. Taklampan är inte lika viktig.

4. Väggarna. Som sagt. Satsa på några tavlor/posters/foton som du tycker om. Kom ihåg att för mycket på väggarna bara blir plottrigt.

5. Kuddar i soffan och fåtöljer. Är ett måste!

Flyttstädning Stockholm

Vi beräknar den exakta kostnaden för flyttstädning direkt

Ta reda på hur mycket det kostar

Eventuella frågor? Ring oss 08-630 07 24

  • info@justmopp.se

  • Justmopp i Sverige AB

    Klippgatan 2 171 47 Solna