Preppa hemmet för visning och försäljning

Hemmet ska säljas, och för detta skall självklart alla säljknep användas!26

Hur förbereder du ditt hem för att locka sugna köpare att lägga ett bud efter visningen? Eftersom du bara får en chans på ett första intryck så är det viktigt att det blir rätt. Här kommer några heta tips:

Städa

Grundläggande, men åh så viktigt! Du vill få potentiella köpare att drömma om ett friskt, fantastiskt hem som är helt fläckfritt. Det säger sig självt att det inte får vara några fläckar. Det skall lukta gott och dina fönster skall vara glasklara. Tänk såhär. Du kanske inte reagerar på dessa småsaker. Men vi är alla olika. Du vill inte att någon ska lägga energi på torkmärken på badrumsspegeln, istället för den vackra vattenkranen som är installerad i badrummet, för att nämna ett exempel.

How to prepare your home for sale

Reparera

Ett vickande ben på ena bordet? Eller en knopp på köksluckan som saknas? Allt som distraherar besökarna från att drömma sig bort till sitt nya hem, bör åtgärdas. Om du aldrig tänkt på det förut, kan du bli överraskad över hur viktiga små detaljer kan vara!

Homestyla

Ditt hem är inte ett genialiskt drag som hör hemma i en inredningstidning. Vill du få upp priset eller öka spekulanterna med några enkla tricks kan det vara värt att låna/hyra inredningsdekoration, kuddar, filtar eller i extrema fall möbler. Rådfråga med vänner eller familj som har stenkoll på inredning, och vad som kanske är inne just nu.

Använd checklista

Det finns praktiska checklistor att finna på nätet, där du kan se hur du bäst förbereder hemmet inför visningen. Detta enligt säljknepens alla konster på vad som lockar, eller skrämmer bort potentiella köpare. Har du husdjur, en mängd växter eller andra detaljer i hemmet kan detta behöva ses över en extra gång!

Vi beräknar den exakta kostnaden för flyttstädning direkt

Ta reda på hur mycket det kostar

Eventuella frågor? Ring oss 08-630 07 24

  • info@justmopp.se

  • Justmopp i Sverige AB

    Klippgatan 2 171 47 Solna