Städning hem från nätet

Min fantastiska städerska som jag haft under flera år, var tyvärr tvungen att dra sig tillbaka nyligen, och jag stod plötsligt utan min hjälpande hand att ta hand om mitt hem. Med barn och en hel familj hemma är det nästan omöjligt att hushålla på egen hand, i alla fall i mitt fall då jag jobbar rätt mycket.

Som man gör numera vände jag mig till nätet för att lösa mina problem, och det poppade upp fler val än vad jag hade väntat. Jag spanade in priserna för att se på vilken nivå det låg när man beställde städning genom dessa firmor. Helt OK måste jag säga, plus att man får använda sig av RUT-avdraget, tackar Sverige för det!

Jämför online

Med lite snabba jämföringar och allmänna intryck där jag kände att jag hade bäst koll på läget, valde jag http://justmopp.se. Jag fyllde helt enkelt in mina uppgifter i deras smidiga online-formulär, det kändes som att detta var ett rätt enkelt steg att ta för att testa sig fram i alla fall!

Precis som i den informationen jag fick (jag ringde även för att fråga lite närmare hur de går till väga. De svarade väldigt snällt på mina frågor, hade missat det på hemsidan!) så kom de på angiven dag precis som lovat.

Flyttstädning Stockholm pris här

Proffsig personal

Min gamla städerska i all ära, hon var en del av familjen, men denna representant från  http://justmopp.se visste vad hon pysslade med. Snabbare än jag någonsin sett någon få köket skinande rent, så var även ugnens insida skrubbad fri från ingrott fett och smuts. Det var som att kliva in i ett nytt kök – det vill säga oslagbart!!  Man märkte att de gjorde städningen som proffs. De hade vissa trick jag faktiskt aldrig sett förut – men smart som tusan! Om hantverkare skulle vara effektiva som dessa flinka medarbetare, skulle rörmokare och snickare inte behöva oroa sig kring sitt dåliga rykte. http://justmopp.se kom inte bara prick i tid, utan var också klara med allt de lovat, på den korta tiden de hade sagt. Och till min överraskning helt utan genvägar!

RUT-avdraget

Jag har aldrig använt mig av RUT-avdraget förut, men kan ju nu snabbt konstatera att det är bra för alla! Varför stressa ihjäl sig när man dessutom får avdrag för att anställa någon? En vardagslyx jag alltid tänker unna mig från och med nu!! Alla som kämpar med sitt vardagspussel är värda denna hjälp.

Vi beräknar den exakta kostnaden för flyttstädning direkt

Ta reda på hur mycket det kostar

Eventuella frågor? Ring oss 08-630 07 24

  • info@justmopp.se

  • Justmopp i Sverige AB

    Klippgatan 2 171 47 Solna