Städtjänster

Det finns många anledningar till att anlita en städfirma och använda sig av städtjänster. Hos oss finner du ett stort antal olika tjänster med ett brett innehåll, för att på så sätt kunna tillfredsställa de behoven som finns när det kommer till städning i Stockholm. Vi städar både i lägenheter och hus hos privatpersoner och i kontor hos företag.

Några exempel på tjänster vi erbjuder är städning av kontor, rengöring av fönster, tvätt och städning efter reparation. Här nedan kommer en kort beskrivning av vilken sorts städning och rengöring som görs i olika rum:

Städning av bostadsrum

Damm som är synligt avlägsnas i rummet och i skymda utrymmen såsom bakom element och möbler. Fönsterglasen tvättas på både insidan och utsidan. Våttorkning sker på alla ställen där materialet och ytan tillåter, till exempel på fria persienner, interiörer och inredning, garderober och golv.

Städning av kök

Rengöring görs på öppna ytor som bänkar och kakel, samt på inbyggda möbler såsom skåp, spis, köksfläkt och ugn. Våttorkning sker på möbler, golv, lister, trösklar. Rengöring sker även bakom spisen och bredvid kyl och frys om behovet finns. Ibland monteras taklampan ner för att dammas av. Lösa föremål som ingår i inredningen rengörs, såsom skärbrädor som är placerade i en köksbänk. Köksskåp rengörs både på in- och utsida samt på ovansidan om de inte går ända upp till taket. Även fönster rengörs på insidan och utsidan samt runt om.

Kyl och frys rengörs också, detta förutsätter dock att dessa är avfrostade. Det finns möjlighet att beställa till avfrostning för en extra kostnad.

Städning av tvättstuga

Tvättmaskinen, torktumlaren och torkskåpet rengörs fullständigt och blir avtorkade. Avlopp och luftventiler rengörs.Förvaringsutrymmen våttorkas.

Städning av badrum och toaletter

Skåp, speglar, kaklade ytor och dörrar rengörs. Golvbrunnar rensas och gallret rengörs. Badkar avkalkas vid behov och toaletten och handfatet rengörs fullständigt. Våttorkning utförs på golvet och tak och väggar dammtorkas eller blir våttorkade.

Vi beräknar den exakta kostnaden för flyttstädning direkt

Ta reda på hur mycket det kostar

Eventuella frågor? Ring oss 08-630 07 24

  • info@justmopp.se

  • Justmopp i Sverige AB

    Klippgatan 2 171 47 Solna